Sunday, December 23, 2012

Wreath rolls.

I added green tea and beets to my usual dinner roll recipe, and it became Christmas wreaths.  It takes twice as much time since I need to make two different batches of bread dough, but the wreaths turned out so cute.  Perfect for little gifts with Christmas cards to hand out to friends or for dinner parties.  I made smaller ones, so the kids really enjoyed the whole wreaths on their dinner plates tonight.


いつものふわふわパンのレシピでクリスマスのリースを作りました。緑は抹茶、赤はビーツのすりおろしたのを混ぜて生地を作ります。2種類作るので時間も手間もかかるけど、やっぱりかわいい!


リボンをかけてラッピングして、クリスマスカードといっしょにギフトにしたり、パーティーのお土産にぴったりです。丸めるのが大変でしたけど、小さいのも作ったらそのまま丸ごと子供達の夜ごはんのお皿の上に。ちぎって食べるよりも楽しくかったみたいです。

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