For my daughter's birthday dinner, my mom cooked some amazing dishes, and I made pink dinner rolls. They have grated beets baked in. They are powdered with cornstarch and slit across the top before the second rise.
写真は、夜ごはんができる間に遊ぶ子供達。アマリが、あっという間に7歳になりました。背も伸びたなぁ。バースデイディナーは母が担当してくれて、私はケーキとパンだけ作りました。パンはビーツを焼き込んでアマリの大好きなピンクロールパンです。二次発酵の前にコーンスターチをふって、切れ目を入れます。紫に近いピンクでかわいい。
After coming out of the oven, the color changed. It's still pink isn't it? I think it's perfect for Christmas dinner.
焼きあがると色が変わってしまいました。でも、まだピンクですよね。クリスマスのオーナメントみたいで、これからのシーズンにぴったり。
What is the trick to making very soft rolls? I heat the oven to 375 degrees. As soon as the rolls are in the oven, lower the temperature to 300 degrees, and bake them for only 7 minutes.
ふっわふわ。カリカリが好きな私はもう少し焼きたくなってしまうのですけど、ふわふわに焼くコツは、オーブンを190度に余熱しておいて、パンを入れたら300度に落として、焼くのはたったの7分なのです。でも日本とアメリカ、オーブンの規格も違うので、もしかしたら違うかもしれませんね。
No comments:
Post a Comment